ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Η Παρέλαση της πόλης των Σερρών για την 25η Μαρτίου 2016 (VIDEO)

Με κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην πόλη των Σερρών η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις καθώς ο καιρός ήταν μάλλον καλός. Στις 11.00 το πρωί τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, παρουσία αρχών του τόπου και με τη συμμετοχή πολλών πιστών.Στις 11.30 στο Μνημείο του Σερραίου ήρωα του 1821 Εμμανουήλ Παππά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των αγωνιστών της Ελληνικής επανάστασης.Στις 12.00 ξεκίνησε η παρέλαση στην οποία την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Σερραία Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, ενώ στην εξέδρα των επισήμων ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Κ.Καραμανλής και Φ.Αραμπατζή, του ΣΥΡΙΖΑ Αφ.Σταμπουλή, της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Μ.Τζελέπης και της Ένωσης Κεντρώων Αν.Μεγαλομύστακας. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γ.Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερραίων Π.Αγγελίδης εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αντιδήμαρχοι,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.