ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ H Ένωση Αποστράτων Στρατού Ν.Σερρών, θα διοργανώσει εκδήλωση στη Ταβέρνα ο Σταθμός την 31η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή 20:30 μ.μ. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν , θα προμηθευτούν τις κάρτες από τη Γραμματεία της Ένωσης Αποστράτων Κωνσταντινουπόλωες 6, 3ο όροφος τηλ 2321023405 μέχρι της 27 Ιανουαρίου 2020. - Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Πρόσφυγες στην Ιταλία με 5000 ευρώ το άτομο! Έτοιμο το νέο κύκλωμα μεταφοράς!


Το είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή που οι βορειοευρωπαίοι άρχισαν να μιλούν για κλείσιμο συνόρων και "απομόνωση της Ελλάδας». Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν το νέο κύκλωμα δουλεμπόρων που θα "ανοίξει" υποκατάστημα και θα μεταφέρει έναντι αδράς αμοιβής πρόσφυγες και μετανάστες στα ... μέρη τους. Η γερμανική FAZ δημοσιεύει ρεπορτάζ με τον νέο κύκλωμα που θα περνά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ιταλία. Πρώτη τιμή? Από 3000 ως 5000 ευρώ το άτομο!
Συμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας οι ... μεταφορές είναι έτοιμες να ξεκινήσουν από τις αρχές Απριλίου.
Το σχέδιο προβλέπει δυο ταξίδια της εβδομάδα και κάθε πλοίο θα μεταφέρει μέχρι 200 ​​πρόσφυγες και μετανάστες.
Το κύκλωμα θα έχει βάση που αλλού στη Τουρκία. Οι φουσκωτές λέμβοι δεν θα έχουν προορισμό τα ελληνικά νησιά αλλά πλοία που θα αναμένουν στα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι.
Αυτή είναι η μία διαδρομή. Η δεύτερη περιλαμβάνει την Ελλάδα, πέρασμα στην Αλβανία και από εκεί με πλοίο στην Ιταλία.
Για όσους γνωρίζουν γερμανικά το άρθρο της FAZ ΕΔΩ  
Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.