ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ H Ένωση Αποστράτων Στρατού Ν.Σερρών, θα διοργανώσει εκδήλωση στη Ταβέρνα ο Σταθμός την 31η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή 20:30 μ.μ. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν , θα προμηθευτούν τις κάρτες από τη Γραμματεία της Ένωσης Αποστράτων Κωνσταντινουπόλωες 6, 3ο όροφος τηλ 2321023405 μέχρι της 27 Ιανουαρίου 2020. - Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

“Η Τουρκία με σχέδιο στέλνει πρόσφυγες και τρομοκράτες στην Ευρώπη! Ο βασιλιάς της Ιορδανίας κατά Ερντογάν

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Βαρύτατες κατηγορίες για το ρόλο της Τουρκίας στην προσφυγική κρίση εξαπέλυσε ο βασιλιάς της Ιορδανίας  Αμπτουλλάχ.
Το Middle East Eye (ΜΜΕ) δημοσιεύει με την υπογραφή του  David Hearst  τις απόψεις που εξέφρασε ο Ιορδανός μονάρχης σε μυστική συνάντηση
που είχε με αμερικανούς Γερουσιαστές στην Ουάσιγκτον στις 11 Ιανουαρίου.
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας φέρεται να δήλωσε: “Η προσφυγική κρίση δεν είναι τυχαίο γεγονός. Μαζί με τους πρόσφυγες η Τουρκία στέλνει τρομοκράτες στην Ευρώπη. Η Άγκυρα βοηθάει τον ISIS  και εμπορεύεται πετρέλαιο. Η Τουρκία αποτελεί στρατηγικό πρόβλημα στον αγώνα ενάντια στον ISIS. H Άγκυρα προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ένα θεοκρατικό καθεστώς στη Συρία. Το ίδιο κάνει και στη Λιβύη και τη Σομαλία. Γιατί άραγε εκπαιδεύει το Στρατό της Σομαλίας; Εμείς σαν Ιορδανία αγωνιζόμαστε εναντίον του ISIS αλλά η Τουρκία δεν είναι με το μέρος μας. Η προώθηση τρομοκρατών στην Ευρώπη είναι μέρος του σχεδίου και της στρατηγικής του Ερντογάν(Πηγή sol haber)
 Επίθεση σε διπλωμάτες
 Ο  Πρόεδρος Ερντογάν  μιλώντας στη Συνέλευση των Τούρκων  επιχειρηματιών του εξωτερικού DEIK  στην αίθουσα Lutfi Kirdar  στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε στην πολύκροτη δίκη των δημοσιογράφων Can Dundar  – Erdem Gul και επιτέθηκε στους Προξένους που παρέστησαν στο Δικαστήριο.
Όπως είναι γνωστό οι δυο δημοσιογράφοι αποκάλυψαν τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν βοήθεια στους τρομοκράτες του ISIS. Στη δίκη τους που αναβλήθηκε για την 1η Απριλίου παρέστησαν οι Γενικοί Πρόξενοι  Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας και  η τουρκικής καταγωγής βουλευτή του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας  Σεβίμ Νταγντελέν.
Ο κ. Ερντογάν αναφερόμενος στην παρουσία των ξένων στη Δίκη είπε: “Ποιοι είστε;  Τι δουλειά έχετε;  Εδώ δεν είναι η χώρα σας, εδώ είναι Τουρκία.  Μπορείτε να κινείστε ελεύθερα μέσα στα Προξενεία σας. Για οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε άδεια”.
odatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.