ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ για τον τρόπο διακίνησης της Εθνικής ΗχούςΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙO ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Χαριλάου Τρικούπη 18, 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr  E-mail: eaasgr@gmail.com
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αρ. Πρωτ.: 18/2015
Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2015
    Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι για λόγους περιστολής δαπανών και επιβεβλημένης ανάγκης μείωσης του κόστους της ''Εθνικής Ηχούς'', το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. αποφάσισε τα παρακάτω:
    Η έντυπη εφημερίδα μας (Ε.Η.) να εκτυπώνεται σε 16 αντί 24 σελίδων, αρχής γενομένης του τρέχοντος «Φύλλου» μηνός Σεπτεμβρίου.
   Από το επόμενο, μηνός Οκτωβρίου 2015, να αποστέλλεται συγκεντρωτικά στις έδρες όσων Παραρτημάτων ενεκρίθη η εξυπηρέτηση Στρατιωτικής Αλληλογραφίας, με τα κατά τόπο Στρατιωτικά Ταχυδρομεία ή τις εξυπηρετούσες Μονάδες-Υπηρεσίες και μόνο για τα μέλη που διαμένουν στην πόλη-έδρα του Παραρτήματος (εξαιρούνται όσοι αδυνατούν για ΣΟΒΑΡΟΥΣ λόγους υγείας να παραλάβουν την εφημερίδα απ' τα Γραφεία του Παραρτήματος).  Για τα υπόλοιπα Μέλη μας καθώς και όσοι εξαιρούνται να ισχύει όπως η καθιερωμένη μέχρι σήμερα αποστολή της Ε.Η.
    Επιπρόσθετα θα αποστέλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις όσων μελών έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν  επιθυμία για ηλεκτρονική αποστολή της ''Ε.Η.''.  Επί τούτου, παρακαλούνται τα επιθυμούντα Μέλη μας μέσω του προσωπικού τους “e-mail” να το δηλώσουν απευθείας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eaasgr@gmail.com με παράλληλη κοινοποίηση στο Παράρτημα που ανήκουν.
Εκ του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.