21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 106η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Επίταξη παραθεριστικού κέντρου από το Υπουργείο Άμυνας στην Ηλεία για στέγαση προσφύγων;


Για επίταξη του παραθεριστικού κέντρου LM Village στην περιοχή της Ανδραβίδας κάνει λόγο η ιστοσελίδα της Ηλείας ilialive.gr
Η επίταξη σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω έγινε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σήμερα βρέθηκαν εκεί συνεργεία τόσο της ΠΑ καθώς και της ΔΕΔΔΗΕ για τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να στεγασθούν πρόσφυγες.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ: 

Πλήρης επιβεβαίωση του ilialive.gr - Επίταξη του LM Village - Μπήκε η Πολεμική Αεροπορία για τις προετοιμασίες  
Επιβεβαιώνονται πλήρως τα ρεπορτάζ του ilialive.gr τις τελευταίες εβδομάδες για την έλευση προσφύγων στο παραθεριστικό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που καταγράψαμε αναλυτικά, σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο χώρος επιτάχθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από νωρίς το πρωί ο φακός του ilialive.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις και καταγράψαμε μοναδικές εικόνες.
Σμηνίτες και στελέχη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δελήμπαλη αδειάζουν ακόμα και σε νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας τις ηλεκτρικές συσκευές από τα 38 διαμερίσματα. Παράλληλα ιδιώτες εργολάβοι για λογαριασμό της ΔΕΔΔΕΗ προχωρούν στην εγκατάσταση μετασχηματιστών και δικτύου ηλεκτροδότησης ώστε άμεσα μέχρι το βράδυ να υπάρχει παροχή στο χώρο.
Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το χρόνο που θα έρθουν οι πρόσφυγες, εκτιμάται όμως πως αύριο ή μεθαύριο αυτό θα γίνει.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
mirsini3 copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου