21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 106η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΠΟΣΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ;ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣήμερα έλαβε χώρα συγκέντρωση και αντισυγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Όλα πήγαν πολύ καλά, καθώς πραγματικά αγόγγυστα, δέχτηκαν η πλειοψηφία των συναδέλφων που εγώ συναναστράφηκα ,την πολύ ωρη ορθοστασία τους και εξαιρουμένων κάποιων πολύ μικρών λεπτομερειών θα μπορούσαν να πάνε τέλεια.
Αυτό όμως που προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση σε εμένα προσωπικά, αλλά και στους συναδέλφους μου, είναι πως το γεγονός του καψίματος της Ελληνικής σημαίας,δεν εξέπληξε κανέναν από τους παρευρισκόμενους αρνητικά.
Ούτε για παράδειγμα τον διαχειριστή της κάμερας που ενδεχομένως να είχε εικόνα στο σημείο,ώστε να αναφερθεί σαν γεγονός ,την στιγμή που η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να είχε εικόνα μέχρι και ποιά μηχανάκια περνάν μπροστά από τους διαδηλωτές.
Αρχίζω να πιστεύω πως ο ελληνικός ωχ αδερφισμός και η νοοτροπία του μη μπλέξουμε και κατηγορηθούμε για το οτιδήποτε οδηγεί ακόμα και εμάς τα όργανα του κράτους σε εκπτώσεις ως προς τα εθνικά σύμβολα και τις αξίες που θα πρέπει να διέπει μία ευνομούμενη πολιτεία.
ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης 

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ 

Μέλος Α.Σ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου