ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Παραλαβή - Παράδοση Διοικήσεως XXIV ΤΘΤ (18 ΦΩΤΟ)

Σήμερα ημέρα Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 έγινε η παραλαβή - παράδοση της Διοικήσεως από τον απερχόμενο πλέον Υποστράτηγο ε.α. κύριο Τσώνο Ιωάννη στον νεοτοποθετηθέντα και νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο κύριο Πατσιά Ιωάννη. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ Υποστράτηγος κύριος Δοκμετζόγλου Βασίλειος, Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Πιερίας, ο Διοικητής της ΠΥ Νομού Πιερίας ο Αντιδήμαρχος Λιτοχώρου, οι Θρησκευτικές αρχές καθώς και μέλη του Παραρτήματός μας (ΕΑΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ). Μετά την ανάγνωση των ημερήσιων διαταγών παραδόσεως και παραλαβής, στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Λιτοχώρου δόθηκαν τα αναμνηστικά δώρα στον αποχωρούντα Υποστράτηγο ε.α. κύριο Τσώνο Ιωάννη και όλοι του ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στην νέα του πλέον πολιτική ζωή. Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον Γραμματέα του Παραρτήματός μας Ίλαρχο ε.α. κύριο Μαριόγλου Απόστολο. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

     
     
     
(eaaspierias.blogspot.gr)

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.