ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ 15ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Αγαπητοί συνάδελφοι όλων των κλάδων των Ε.Δ.και Σ.Α.
Αγαπητά μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων, σας απευθύνω εγκάρδιο θερμό συναδελφικό και αγωνιστικό χαιρετισμό.
Συνάδελφοι εν ενεργεία,που συμμετέχετε στην σημερινή συγκέντρωση που οργανώθηκε από το συντονιστικό συμβούλιο και πραγματοποιήθηκε από τα Παραρτήματα των τριών ενώσεων της Θεσσαλονίκης ,πρέπει να προσβλέπετε στις ενώσεις ως θεματοφύλακα των πάσης φύσεως θεμάτων που σας απασχολούν και να μην τις απαξιείτε καθότι νομοτελειακά η αποστρατεία είναι συνέχεια της ενέργειας, οπότε πρέπει να προσβλέπετε σ’αυτές.
Φίλες και Φίλοι, Προσυπογράφω τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του συντονιστικού και της Ε.Α.Α.Ν Πάντοτε σας κοιτούσα στα μάτια και ήμουν ειλικρινής μαζί σας.
Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης μου και υπ’ αυτή την έννοια προσπαθούμε ως Δ.Σ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Είμαστε στην Θεσσαλονίκη,για να διαδηλώσουμε μαζί σας, πρωτίστως για τα Εθνικά θέματα Σκοπιανό, , Μεταναστευτικό/Προσφυγικό το οποίο απειλεί την Εθνική μας ταυτότητα, Δημογραφικό και μετά για τα επαπειλούμενα μέτρα στο ασφαλιστικό, φορολογικό τα οποία με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον θάνατο.
Ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της Καρδιάς μου, γιατί ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και γεμίσατε την πλατεία Αριστοτέλους,όπως έγινε και στην Αθήνα τον Νοέμβριο ,για να διαδηλώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων του καθένα και αλληλέγγυοι με τον Ελληνικό λαό, σπλάχνο του οποίου αποτελούμε,για τα Εθνικά μας μείζονα προβλήματα, αλλά και εναντίον των επαπειλουμένων μέτρων που ως κλάδο που υπηρέτησε και διαβίωσε για το μεγαλείο της Πατρίδος, υπό ειδικές συνθήκες μας οδηγούν στο Θάνατο.
Αλήθεια ποιός μπορούσε να φανταστεί ότι το πλέον πειθαρχημένο τμήμα του Ελληνικού λαού ,εμείς τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α , που λόγω κουλτούρας αλλά και του λειτουργήματός μας ,δεν συμμετείχαμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις , ότι σήμερα θα ήμασταν στους δρόμους και να διαδηλώνουμε , ασφαλώς κανένας ,να όμως που ήμαστε γιατί εδώ μας οδήγησαν οι εφαρμοσθείσες διαχρονικά πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα την απαξίωση της Χώρας μας, αλλά και ημών των ιδίων , που με τις συνεχείς περικοπές των μισθών και των συντάξεών μας ,που στους περισσότερους από μας αποτελούν και οικογενειακό εισόδημα, χάσαμε το κύρος μας και την αξιοπρέπειά μας.
Είμαστε λοιπόν εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ πέρα και έξω από κάθε σκοπιμότητα για να διαμαρτυρiθούμε και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν ΠΑΕΙ
ΑΛΛΟ,αγωνιζόμαστε για την ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αλλά εναντίον των μέτρων που μας οδήγησαν στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μας καταρράκωσαν το ηθικό,την αξιοπρέπεια και το κύρος μας.
Είμαστε εδώ γιατί οι συνεχείς περικοπές δεν μας επιτρέπουν να πληρώσουμε τους φόρους που μας επιβάλλονται,άρα που μας καθιστούν εν δυνάμει υπόδικους,επίσης οι συνεχείς περικοπές δεν μας επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωσή μας,είναι οξύμωρο οι συντάξεις και οι μισθοί να πέφτουν και ο τιμάριθμος να ανεβαίνει αλήθεια πως θα ζήσουμε;
Διαδηλώνουμε για την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας και την διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, γιατί η Χώρα μας σύμφωνα με τα θεσμικά κείμενα αντιμετωπίζει απειλή, η οποία πρέπει να αντιμετωπισθεί και επομένως χρειάζονται ισχυρές Ε.Δ, άρτια εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες.
Είμαστε εδώ για τα παιδιά μας για τους εν ενεργεία συναδέλφους μας αλλά και για τον Ελληνικό λαό κομμάτι του οποίου αποτελούμε και ο οποίος προσβλέπει σε μας.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρέπει να μας θεωρούν δεδομένους και αυτό θα το εισπράξουν με την δυσαρέσκειά μας , καθότι είμαστε ελεύθεροι δημοκρατικοί έλληνες πολίτες .
Δηλώνουμε ότι δεν αρνούμαστε να συμβάλλουμε στην ανόρθωση της Χώρας μας αλλά ΟΧΙ μόνο εμείς, αλλά όλοι ανεξαιρέτως και κυρίως η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία , η οποία πρέπει να δώσει και το παράδειγμα μειώνοντας αναλόγως τις αποδοχές τους.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
Μας προκαλούν οι πράξεις σας,κατορθώσατε και μας βγάλατε στους δρόμους,ποιούς εμάς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία της Πατρίδας μας πιστοί στον όρκο μας,δεν σας ζητάμε χάρη , απαιτούμε σεβασμό βάσει της προσφορά μας, η οποία ήταν προσφορά αίματος και θυσίας για το μεγαλείο της χώρας μας.
Εμείς αποτελούμε τον βασικό πυλώνα της Εθνικής ασφάλειαςτης χώρας όπως άλλωστε και το Σ. τ. Ε έκρινε με απόφασή του, αγωνιούμε με τα όσα ακατανόητα συμβαίνουν.
ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ
Πολλοί από μας πολέμησαν στα πεδία των μαχών για την διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας αλλά και για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας.
Σήμερα είναι ανήμποροι,αβοήθητοι στη ζωή πένονται λόγω των μέτρων και αντί σεβασμού και τιμής που όλοι τους οφείλουμε,εσείς τους εγκαταλείψατε γιατί?
Τέλος είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι και αλληλέγγυοι ,με τον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και δεν ζητάμε διακρίσεις αλλά ισότητα ,δίκαιη κατανομή των βαρών για την ανόρθωση της χώρας,αλλά και για να σας προβληματίσουμε για το μέλλον της χώρας μας.
Εμείς προχωράμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι ,αγωνιζόμενοι μέχρι να κατά λάβετε το λάθος σας και το επανορθώσετε,ο αγώνας που ξεκίνησε από την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.