ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ H Ένωση Αποστράτων Στρατού Ν.Σερρών, θα διοργανώσει εκδήλωση στη Ταβέρνα ο Σταθμός την 31η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή 20:30 μ.μ. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν , θα προμηθευτούν τις κάρτες από τη Γραμματεία της Ένωσης Αποστράτων Κωνσταντινουπόλωες 6, 3ο όροφος τηλ 2321023405 μέχρι της 27 Ιανουαρίου 2020. - Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Το ΜΤΣ σταμάτησε την καταβολή μερίσματος σε εκατοντάδες συναδέλφους

Το ΜΤΣ σταμάτησε την καταβολή μερίσματος σε εκατοντάδες συναδέλφους

Ο συνάδελφος απόστρατος αξιωματικός Δημήτρης Παλαιολόγος μας ενημερώνει ότι το Μετοχικό Ταμείο Στρατού χωρίς καμία ειδοποίηση (απαράδεκτο) σταμάτησε να του καταθέτει το μέρισμα. 

Όταν επικοινώνησε με το ΜΤΣ τον ενημέρωσαν ότι μετά από λογιστικό έλεγχο στο σύστημα ανακάλυψαν..
(άκουσον - άκουσον) ότι δεν έκαναν κρατήσεις σε εκατοντάδες αξιωματικούς γι αυτό αποφάσισαν χωρίς καμία επικοινωνία μαζί τους να τους κόψουν το μέρισμα. 

Ακόμα και να συνέβη αυτό το λάθος που είναι καθαρά δικό τους, θα έπρεπε να έρθουν σε επαφή μαζί τους, προκειμένου αφενός να τους ενημερώσουν αναλυτικά τι συνέβη και αφετέρου να συζητήσουν τον τρόπο παρακράτησης των οφειλομένων. 

Κατηγορούμε τους πολιτικούς ότι βλέπουν μόνον νούμερα και όχι ανθρώπους και συμπεριφερόμεθα με απαράδεκτο τρόπο στους ίδιους τους συναδέλφους μας. 

Δεν θα έπρεπε να ρωτήσουν αν δημιουργούν μικρό ή μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια τους; 

Ο συνάδελφος παραθέτει το e-mail του [dimipal@in.gr] προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του τυχόν άλλοι συνάδελφοι που υπέστησαν το ίδιο, αν έχουν μάθει το πως και το γιατί και αν προτίθενται να κάνουν κάποια ενέργεια ατομικά ή ομαδικά.

 Υπόψη ότι αποστρατεύθηκε πριν 10 χρόνια περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.