ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ H Ένωση Αποστράτων Στρατού Ν.Σερρών, θα διοργανώσει εκδήλωση στη Ταβέρνα ο Σταθμός την 31η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή 20:30 μ.μ. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν , θα προμηθευτούν τις κάρτες από τη Γραμματεία της Ένωσης Αποστράτων Κωνσταντινουπόλωες 6, 3ο όροφος τηλ 2321023405 μέχρι της 27 Ιανουαρίου 2020. - Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Μεσίστια το Λάβαρο του ΓΕΣ και της Αεροπορίας Στρατού για τον αδόκητο θάνατο του Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου    Η μεγάλη οικογένεια του Στρατού και αυτή της Αεροπορίας Στρατού, αποχαιρετά αύριο με τις αρμόζουσες τιμές το Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού Ταξίαρχο Δάρα Αντώνιο . 
   Ο Ταξίαρχος Δάρας Αντώνιος αντικειμενικά ξεχώριζε για το χαρακτήρα του , την επαγγελματική του κατάρτιση, την προσωπικότητά του, και την αγάπη του για την Αεροπορία Στρατού και την πτήση .
   Σε χαιρετούμε  με αισθήματα αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού
                                           Καλή πτήση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.