ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Η Παναγία των Ελλήνων

Γιορτάζει σήμερα η Ορθοδοξία.

Το υπέρτατο Σύμβολο της Μάνας και της Αγάπης.

Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία.
Η Υπέρμαχος Στρατηγός των Ελλήνων.
Αναπόσπαστα συνδεμένη η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου με την Παράδοσή μας,
τον Εθνισμό μας,
την Ταυτότητά μας,
τον Πολιτισμό και την Πίστη μας.
Όλα όσα μας κρατάνε όρθιους.

Οραματίζομαστε μια Εκκλησία ζώσα και δυναμική.
”Απόστολοι εκ περάτων, συναθροισθέντες ενθάδε, Γεθσημανή τω χωρίω, κηδεύσατε μου το σώμα, και συ, Υιέ και Θεέ μου, παράλαβέ μου το πνεύμα.
Ο γλυκασμός των Αγγέλων, των θλιβομένων η χαρά, χριστιανών η προστάτις, Παρθένε Μήτηρ Κυρίου, αντιλαβού μου και ρύσαι, των αιωνίων βασάνων”.
Δύο μοναδικοί ψαλμοί προς τη Θεομήτορα που μας γεμίζουν ελπίδα, χαρά και αγαλλίαση για να φύγει επιτέλους η θλίψη και να έλθει σε όλους μας η χαρά και η ευτυχία.

Εύχομαι ολόψυχα
η μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου προς τον Υιό της και Θεό μας, να φέρει σε όλους ότι ευλογημένο επιθυμείτε, η Πατρίδα μας να ανακτήσει την Εθνική της κυριαρχία και ΜΑΖΙ να σχεδιογραφήσουμε ένα καλύτερο αύριο για ‘μας και τα παιδιά μας το μέλλον αυτής της Φυλής μας.
Χρόνια πολλά σ όλα τα μέλη και  ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και στα μέλη των οικογενειών των που εορτάζουν!!

Η Μεγαλόχαρη, η Παναγία ας είναι το στήριγμα του Απανταχού Ελληνισμού στις άγουρες και δύσκολες εποχές που διανύει η Πατρίδα μας.
Μ άπειρον και αναλλοιωτον αγάπην προς όλα τα μέλη,δια το Δ.Σ του παραρτήματος Στρικος Νικ.Θεοδωρος Υ/Β ε α Προεδρος
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.