ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

«ΦΡΟΥΡΙΟ» Ο ΕΒΡΟΣ – ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής βρίσκονται στον Έβρο μετά την προκλητική ενέργεια με την τοποθέτηση Τούρκικης σημαίας σε Ελληνική νησίδα.
Άμεσα και χωρίς παρεκτροπές, διευθετήθηκε το περιστατικό με την ύψωση της τουρκικής σημαίας σε νησίδα στον ποταμό Έβρο. Παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.

Οι στρατιωτικοί βρίσκονται με το «δάχτυλο στη σκανδάλη γιατί ξέρουν ότι ένα περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε θερμό επεισόδιο. Πάντως, ξέρουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα με νηφαλιότητα και ηρεμία.

Για το περιστατικό όπου άγνωστοι ύψωσαν τουρκική σημαία σε Eλληνική νησίδα μέσα στον ποταμό Έβρο, προκαλώντας αντιδράσεις μίλησε ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του evros-news:

onhellas.gr
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.