ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκινούν άμεσα οι κοινές περιπολίες αστυνομίας και στρατού στον Έβρο radioevros.gr


Άμεσα εφαρμόζονται τα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος επανέλαβε για άλλη μια φορά τις προσπάθειες να ελεγχθούν τα χερσαία σύνορα του Έβρου περισσότερο στο ευρύτερο πλαίσιο των μέτρων για το μεταναστευτικό

Ξεκινούν άμεσα οι κοινές περιπολίες με στελέχη της αστυνομίας και του ελληνικού στρατού στις παρέβριες περιοχές. Οι περιπολίες θα ξεκινήσουν άμεσα με κάθε περιπολία να στελεχώνουν ισάριθμα στελέχη από τις τοπικές αστυνομικές διευθύνσεις και από τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.

Οι περιπολίες θα πραγματοποιούνται αρχικά μεικτά τόσο με οχήματα του στρατού όσο και της αστυνομίας με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Άμυνας είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες για εντατικότερη φύλαξη των συνόρων αναφέροντας ότι πρώτος στόχος είναι να ελεγχθεί ο Έβρος με περισσότερο προσωπικό από την αστυνομία και το Στρατό ενώ αναφέρθηκε και σε υλικοτεχνική ενίσχυση με καλύτερα συστήματα επιτήρησης, περισσότερους φράχτες αλλά και θαλάσσιες περιπολίες ενώ παράλληλα ανέφερε πως το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα χρηματοδοτήσει την αγορά καλύτερων καμερών κατά μήκος της συνοριογραμμής,
radioevros.gr
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.