Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Σε Εορταστικό Κλίμα Η Κοπή Της Βασιλόπιτας Της Ε.Α.Α.Σ Σερρών

 Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Σερρών,την  Παρασκευή  31 Ιανουαρίου 2020 21:00 μ.μ. στην Ταβέρνα - Ουζερί ο Σταθμός. 

Επίσης έγινε η βράβευση Αριστούχων Μαθητών, τέκνων των μελών μας που αρίστευσαν στην Β' και Γ' Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τ/Σ του Παραρτήματος Ν.Σερρών ε.α. Υ/Β Στρίκος Θεόδωρος. ευχαρίστησε τις τοπικές Αρχές για την βοήθεια και για τη συνεργασία τους,τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου:
α)Αντιπρόεδρο κ.Καδέρμογλου Αλέξανδρο 
β)Γραμματέα κ.Κανέλη Γεώργιο 
γ)Ταμία κ.Δαλγκίτση Αθανάσιο 
 δ)Διαχειριστή κ.Θεοχαρίδη Βαιο ,
για την άψογη συνεργασια και βοήθεια σε όλα τα θέματα του περασμένου έτους αλλά και σ όλη την διάρκεια της 3ετους τους θητείας!!

Την κοπή της Βασιλόπιτας εκ μέρους του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης ,ευλόγησε ο Αιδεσιμώτατος Πατέρας Αναστάσιος Καμπουρίδης της Ενορίας Νικήτα Σερρών.

Το φλουρί της πίτας έτυχε ο  έτυχε το εξαίρετο μέλος του Παραρτήματος κ.Καρασαλιδης Πολύκαρπος ,στον οποίο  επιδόθηκε ως δώρο εικόνα της Παναγίας.


Η Ένωση Αποστράτων Ν.Σερρών τίμησε την οικογένεια του Συνταγματάρχη Κούρλιου Κωνσταντίνου,κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974,του οποίου τα οστά ταυτοποιήθηκαν προσφάτως(15-12-19) και ενταφιάστηκαν στην γενέτειρα του Μουτρούσι Σερρών. 

Ο Βετεράνος της Κύπρου ε.α. Συνταγματάρχης Σκαρλάτος Νικόλαος χάρισε ένα βιβλίο, στους Αριστούχους Μαθητές με τίτλο ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Σπυρόπουλος Παναγιώτης, ο διοικητής του 10ου Σ.Π Συνταγματάρχης  κ.Αμασιαλίδης Κωνσταντίνος, Αυτοδιοικτικοι ,εκπρόσωποι των  Σωμάτων Ασφαλείας ,η πολιτευτής και πρωην Αντιδήμαρχος κ.Μπιτζίδου Σοφία και  εκπρόσωποι  φορέων και πολιτών.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία των ταπεινών στρατηγών ε.α κ.κ Αγοράκι και Ντόγαρη,καθώς και  του μονίμου πλέον και  ταπεινοί χορηγου του Παραρτήματος (σπουδαίου αγιογράφου-ζωγράφου )κ.Χαρπαντίδη Αναστάσιο,Υ/Β ε.α και μέλους του , ο οποιος και εφέτος δώρησε μια υπέροχη αγιογραφία του στο Παράρτημα, την οποία εν συνεχεία κλήρωσε,μαζί με τα άλλα δώρα,το Παράρτημα στους παραυρεθέντας!!

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης ο Αιδεσιμώτατος Πατέρας Αναστάσιος Καμπουρίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δκτης του 10ου Σύνταγμα Πεζικού Κωνσταντίνο Αμασιαλίδη κ.ά.

Ο Πρόεδρος και το Τ/Σ του Παραρτήματος Ν.Σερρών ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη του Παραρτήματος, τους αξιότιμους κ.κ. προσκεκλημένους και φίλους της ενώσεως που παραβρέθηκαν καθώς επίσης και όσους δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγο να παραστούν και ευχόμαστε σε όλους το νέο έτος  2020 να είναι ατομικά και οικογενειακά γεμάτο υγεία, ευτυχία,ελπίδα, και η ζωή όλων πάντα χαρούμενη.