Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Ποιοι νομίζουν ότι οι στρατιωτικοί “πιπιλάνε το δάχτυλο”! Έγγραφο για τα hot spot

Δεν τους φθάνει που τραβάνε του Χριστού τα Πάθη πολύ πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα οι στρατιωτικοί ,έχουν και διάφορους που παίζουν με τον πόνο τους. Κάποιοι αγωνιούντες να δείξουν έργο  διαρρέουν από ί ότι επίκειται “αποζημίωση για το στρατιωτικό προσωπικό που απασχολείται σε hot spot και κέντρα εγκατάστασης προσφύγων”. Μακάρι να συμβεί αλλά ακόμη χρειάζεται δουλειά.
Οι συγκεκριμένοι πάντως κινδυνεύουν  να …κατηγορηθούν για “κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων”!  
Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη σειρά και να πουμε αλήθειες γιατί κάποιοι νομίζουν ότι …πιπιλάμε το δάχτυλο.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης, κάνει προσπάθειες για την μεριμνα του προσωπικού.
Με καθ΄ αρμοδιότητα εντολή του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, σε συνέχεια της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικών Μεταναστευτικών Ροών (ΚΕΣΟΔΠ) από το Φλεβάρη του 2016, ζητήθηκε η συγκέντρωση των στοιχείων του προσωπικού κατά Κλάδο (ΣΞ – ΠΝ – ΠΑ) ονομαστικά, το οποίο ασχολήθηκε με τον οποιονδήποτε τρόπο, σε ενέργειες – δραστηριότητες που αναλήφθηκαν για την οργάνωση και ανάπτυξη των Κέντρων Καταγραφής και Ταυτοποίησης και των Ανοιχτών Δομών Φιλοξενίας  Προσφύγων (όπως στις μεταφορές, στη σίτιση, στις εργασίες για τις υποδομές, στην υγειονομική κάλυψη, κτλ), από την 03 Φεβ 16.
Επειδή οι μέρες είναι δύσκολες και το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα φαίνεται ότι θα παραμείνει στη διαχείριση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για άγνωστο διάστημα, καλό είναι να μην υπάρχει επικοινωνιακή εκμετάλλευση απ΄ όσους αναζητούν ρόλους και …αποστολές που κανείς δεν τους έχει επμπιστευθεί.
Ήδη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το Φλεβάρη έχει αποδεσμεύσει σχετικό χρηματικό ποσό και μετά την καταγραφή από το ΓΕΕΘΑ του εμπλεκόμενου προσωπικού θα δοθεί στους δικαιούχους.
Το σχετικό έγγραφο για να μην μας και σας κοροϊδεύουν