Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Επετειακή εκδήλωση σε Γράμμο και Βίτσι 2018Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της ΕΑΑΣ, ο εορτασμός των επετειακών εκδηλώσεων προς απότιση φόρου τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς και οπλίτες του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 - 49, θα τελεστεί την 26 Αυγούστου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, σε Γράμμο και Βίτσι παράλληλα.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Γράμμο, παρουσία του προέδρου της ΕΑΑΣ.

Για τον παραπάνω σκοπό, θα μισθώσει λεωφορεία και για τα παραρτήματα Σερρών και Δράμας τα οποία θα παραστούν στο Βίτσι, έχει καθορισθεί ένα λεωφορείο με μέριμνα της ΕΑΑΣ Δράμας.

Στα λεωφορεία θα επιτρέπεται να επιβιβαστούν ΜΟΝΟ όσα άτομα έχουν ταυτότητα της ΕΑΑΣ, είτε κάρτα μέλους. (Σε περίπτωση κενών θέσεων και μέλη ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ). 
   
Το πρόγραμμα και το κόστος ανά άτομο θα σας γίνουν γνωστά σε νεώτερη ανάρτηση στον ιστότοπο, στην ομάδα του facebook και σε ανακοίνωση στο γραφείο της ΕΑΑΣ και στην ΛΑΦ Σερρών.