Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 2019
Μεγάλη χαρά και συγκίνηση, αισθάνθηκαν οι 150 και πλέον απόστρατοι αξιωματικοί, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Σερρών (Ε.Α.Α.Σ.).

Στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και οι Αρχές της πόλεως μας, βραβεύθηκαν οι άνω των 85 ετών υπερήλικες απόστρατοι καθώς και τα παιδιά των αποστράτων τα οποία αρίστευσαν!!

Πλούσιο μενού και άφθονο ποτό, καθώς και υπέροχη μουσική, χορός και τραγούδι. Ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους ο αειθαλής, ο καταπληκτικός ερμηνευτής Άρης Κουντουρας, ο επίσης υπέροχος τραγουδιστής και αδελφός του προέδρου του παραρτήματος ΕΑΑΣ Νομού Σερρών, Στρικος Δημήτρης και στο τέλος ο επίσης καλλίφωνος Πρόεδρος και πολυτάλαντος δραστήριος Θεόδωρος Στρικος, κληθεις από τον μέγιστο Άρη Κουντουρά, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τις φωνητικές του ικανότητες.

Άπαντες αποχώρησαν συγκινημένοι, ειδικά οι υπερήλικες που βραβεύθηκαν και προπαντός κατα ευχαριστημενοι !!

Βραβεύθηκαν επίσης, ο διαχειριστής του παραρτήματος Βάιος Θεοχαρίδης για την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά του και ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ Χαρπαντιδης Αναστάσιος για την στήριξη του στο Παράρτημα μας ,όλως ανιδιοτελώς, με την προσφορά υπέροχων αγιογραφιών του, κάθε χρόνο, καθώς είναι καταπληκτικος αγιογράφος και φίλος του παραρτήματος.

Θερμά συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος, το οποίο, υπόψιν, αντί για 3 ημέρες λειτουργίας, όπως προβλέπεται, λειτουργεί καθημερινά και επιλύει πάσης φύσεως προβλήματα των μελών του!!