ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

ΕΑΑΣ Παράρτημα Σερρών - Με λαμπρότητα τίμησαν οι Σέρρες την 28η Οκτωβρίου (video)


Με εθνική υπερηφάνεια και λαμπρότητα κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για το έπος του 1940 στην πόλη των Σερρών. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό μητροπολιτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, με προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.
 Στη συνέχεια εψάλλει επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Εμμ. Παπά στην πλατεία Ελευθερίας και ακολούθησε η παρέλαση στην οδό Κων. Καραμανλή.
Κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Φορείς και εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και των σωμάτων ασφαλείας βρέθηκαν στον χώρο, αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες της μάχης ενάντια στον ναζισμό και τον φασισμό.
Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Σερρών Υ/Β ε.α Θ.Στρίκος 

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Φωτεινή.
Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.