Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Πλήθος αποστράτων αξιωματικών στις διοικήσεις μεγάλων νοσοκομείων

Με απόφαση της κυβερνήσεως και του αρμόδιου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια μια σειρά απόστρατων ανώτατων αξιωματικών με εξαιρετική σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις, τοποθετήθηκαν στις διοικήσεις μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα,
Στο ΚΑΤ-ΕΚΑ τοποθετήθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Ιωάννης Ηλιόπουλος παλαιός Καταδρομέας και Βατραχάνθρωπος.
Στο ΓΝΑ «ΕΛΠΙΣ» ο Οικονομικός αξιωματικός Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Κοτσαρίδης προερχόμενος από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) της Θεσσαλονίκης.
Στο ΓΝΑ Ελ. Βενιζέλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αναπληρωτής Διοικητής διορίσθηκε ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ)
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Σπυρίδων Καββούρης.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς τοποθετήθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. Φώτιος Μεσσάρης επίσης προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ο Αντιστράτηγος ε.α. Γρηγόριος Ρουμάνης.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Καμπούρης.
Αν μη τι άλλο, οι νεοτοποθετημένοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να διοικούν μεγάλες μονάδες και σχηματισμούς. Αλλά στην περίπτωση των νοσοκομείων τα αποτελέσματα αυτής της καλής ή μη διοικήσεως του καθενός εξ αυτών των νεοτοποθετηθέντων, τα νοιώθει ο ασθενής, το προσωπικό και σε τελική ανάλυση όλοι οι πολίτες, οι οποίοι κάποτε μπορεί να χρειαστούν τις υπηρεσίες των νοσοκομείων και του προσωπικού τους.
Καλή επιτυχία στους νέους διοικητές.
lawandorder.gr