Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ.


Συνάδελφοι, με την ευκαιρία του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισόδειων της Θοτόκου, προστάτιδος αυτών, εύχομαι χρόνια πολλά στα εν ενεργεία, στα εν αποστρατεία στελέχη και στις οικογένειες αυτών, καθώς η 21η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί και ως ημέρα τιμής των Αποστράτων - Βετεράνων.

Στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας οι ΄Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι εγγυητές της ασφάλειας, της σταθερότητας, της προόδου, της ευημερίας και προοπτικής του τόπου μας.
Με Εθνική ομοψυχία, πολιτική και λαϊκή, με σύνεση, αποφασιστικότητα και τόλμη, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας στέλνουν ηχηρότατο μήνυμα προς όλους όσους επιβουλεύονται ή αμφισβητούν κυριαρχικά δικαιώματα μας, <<ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ>>.


Τιμή και Δόξα σε όσους υπηρετούν και υπηρέτησαν στις ένδοξες και τιμημένες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ορκιζόμενοι εφ΄όρου ζωής<< ...να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών...>>

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
Αντγος ε,α, Ροζής Βασίλειος
Πρόεδρος ΕΑΑΣ.