ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών θα παραμείνει κλειστή για απολύμανση την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 -Το γραφείο του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν.Σερρών είναι ανοιχτό Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 13:00 και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Σέρρες: Η κοπή της πίτας του 10ου Συντάγματος Πεζικού


 Με  ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της πίτας του 10ου Συντάγματος Πεζικού, στην Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Ν.Σερρών,από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.Θεολόγο. 

Με την παρουσία της Ένωσης Αποστράτων Ν.Σερρών κ.Βαϊο Θεοχαρίδη, και του προέδρου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Σερρών κ.Βασίλη Κατιρτζόγλου,του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών,Δημήτρη Μικρού,του Διοικητή του 10ου Συντάγματος Πεζικού Κωνσταντίνου Αμασιαλίδη, Αξιωματικών αντρών και γυναικών.

Το τυχερό κομμάτι της αγιοβασιλόπιτας έτυχε ο ΣΕΑΝΣ και δώρο ήταν μια εικόνα της Παναγίας, προσφορά του Μητροπολίτη κ.Θεολόγου.


To eaas-serron.gr είναι ιστολόγιο σχετικό με θέματα Αποστράτων, θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς και τα Σώματα Ασφαλείας.