Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΑΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ: Ενημέρωση Μελών Παραρτήματος από υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. Κούτρη Στάυρο.


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  05 Φεβ. 2020  18:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ν.Σερρών, ενημέρωση των μελών του παραρτήματος Ν.Σερρών από τον υποψήφιο Πρόεδρο  της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγο ε.α. Κούτρης Στάυρος.
Ο κ.Κούρτης συνοδευόταν από τους υποψήφιους συμβούλους, Ταξιάρχους ε.α κ.κ. Χατσίκα Δημήτριο,Νικολόπουλο Βασίλειο και Αλεξέα Ιωάννη.
Στην ενημέρωση παρέστησαν το Τοπικό Συμβούλιο,πολλά μέλη του παραρτήματος, εκπρόσωποι του συμβουλίου του συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Σερρών καθώς και απόστρατοι των άλλων κλάδων των Ε.Δ.
Καλωσόρισμα απηύθηνε ο Πρόεδρο του Παραρτήματος Ν.Σερρών Υ/Β ε.α.Στρίκος Θεόδωρος.
Η ενημέρωση ήταν πλήρης, ουσιαστική, περιεκτική και κατανοητή,επεκτάθηκε δε και σε θέματα , όπως το οικονομικό, το ασφαλιστικό, η υγειονομική περίθαλψη και διάφορα άλλα,όπως το θέμα των περικοπών συντάξεων κλπ.
Κατά την συζήτηση, όπως συνηθίζεται, υπεβλήθησαν ερωτήσεις και εκφράστηκαν απορίες, στις οποίες οι Πρόεδρος και οι συνοδεύοντες αυτόν υποψήφιοι σύμβουλοι απήντησαν,τους ετέθησαν δε και προτάσεις τις οποίες φυσικά και κατέγραψαν!!
Παράρτημα Ν.Σερρών