Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Ετήσιο Μνημόσυνο των ΚΔ

 Την Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, έλαβε χώρα το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων στους αγώνες του Έθνους από το 1942 μέχρι και το 1974 στο Μνημείο των ΛΟΚ στο Καβούρι. Την διοργάνωση και εφέτος είχε η Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.
Παρέστησαν οι κ.κ. ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ, οι κ.κ. Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, ο Δκτής της ΑΣΔΕΝ, ο Δντής ΓΕΣ/ΔΕΔ, ο Δκτής του ΚΕΕΔ, ο Δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας-Ελληνικού-Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, ο οποίος ετέλεσε το εκκλησιαστικό μέρος της τελετής. ο Αντγος ε.α. κ. Κόρκας Κων/νος, Επίτιμος Δκτής Στρατιάς, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής και ο Πρόεδρος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Ταξχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης και ο Πρόεδρος του ΔΣ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ (Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων/ Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων) Έφεδρος Τχης (ΠΖ) κ. Αλέξανδρος Κόντος..
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης

Εκ του Γρ. Τύπου της ΕΑΑΣ