Το γραφείο της ΕΑΑΣ Ν. Σερρών είναι ανοικτό Δευτέρα,Τετάρτη και ώρες από 10:30 πμ έως 13:30 μμ και Πέμπτη από 17:00 μμ έως 19:00 μμ

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

Αγία Σοφία...

"Σήμερα ο κ. Ερντογάν υλοποιεί την πρόθεση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τζαμί και καλεί ομοδόξους του σε κοινή προσευχή.
Σήμερα ένα μνημείο της παγκόσμιας ιστορίας και του πολιτισμού γίνεται μέσο άσκησης μικροπολιτικής στο εσωτερικό της γείτονος και επηρεασμού συγκεκριμένων μουσουλμανικών οντοτήτων στο εξωτερικό.
Σήμερα ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία λυπάται, ενδυναμώνεται ψυχικά, πεισμώνει και αντιδρά με τους ειρηνικούς τρόπους που η παρούσα συγκυρία επιβάλλει. 
Σήμερα όλοι μας στην μεγάλη οικογένεια της Ε.Α.Α.Σ. συμπάσχουμε με το Πανελλήνιο, συμπαρατασσόμαστε στις παντοειδείς ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και δηλώνουμε ότι η Αγία Σοφία θα παραμένει στο μυαλό και την ψυχή μας το αιώνιο σύμβολο πίστης και δόξας του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και πηγή θαυμασμού και έμπνευσης κάθε πολιτισμένου ανθρώπου που μπορεί να αποδέχεται τη μεγαλοσύνη του άλλου χωρίς να θέλει να την οικειοποιηθεί
 Εκ του ΔΣ της Ενώσεως
Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής
Επίτιμος Δκτής 98 ΑΔΤΕ "ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ"".